VOKAL

VOKAL is een beatboxcollectief dat ondertussen een vaste waarde is in België. En is ook de enigse beatboxgroep is in België.
Ondertussen hebben deze 4 beatboxers hun strepen al verdiend in zowel reclame (coke zero 007 unlock the 007 in you) als op andere verschillende podia (arenbergschouwburg antwerpen, bourla, charlatan, decdance,...)  

Bekijk hier het Coca cola zero unlock the 007 you met 3 beatboxers van VOKAL in volgend filmpje:We kennen het fenomeen ondertussen wel. A capella groepen die muziek maken zonder het gebruik van enig ander instrument dan de eigen mond.

Ook VOKAL zet een show neer zonder dat daarvoor een hele verhuis aan materiaal aan te pas komt. Toch is het niet wat u denkt.
Brommende achtergrondkoortjes en een leadzanger? Vergeet het! VOKAL is het geesteskind van Zerox. De beatboxer die ondertussen zijn strepen reeds verdiende als entertainer op gerenommeerde feestjes, talloze beatboxworkshops- en battles organiseerde en het afgelopen jaar een eigen boekingskantoor op poten zette wil een stapje verder gaan en de wereld laten zien dat beatbox meer kan zijn dan een tien minuten durende showcase waarin iemand zijn beste trucs laat zien. 
In dit 4-koppig beatboxcollectief zitten Zerox, vice Belgisch kampioen Cristall, supertalent Uruz en vice Belgisch Kampioen Roustix.


Dit is VOKAL, zij brengen u een set waarbij je verstomd zal staan dat live hetzelfde geluid ontstaat als bij een stomende dj-set. Verschillende genres, bekende en minder bekende nummers worden bij elkaar gegoten door deze vier heren die verdomd goed op elkaar zijn ingespeeld. Gelooft u het niet? Zet uw oren open, because VOKAL is on their way.

Interview VOKAL on Urgent.fm http://urgent.fm/node/42974

Need more info? info@battleart.be

 

Via volgende link zie je VOKAL op Ketnet bij "wie wordt de nieuwe ketnetwrapper 2012"

http://ketnet.be/programma/wie-wordt-wrapper/sien-en-haar-beatboxers

Vokal met Paul De Leeuw in Manneke Paul op VTM: http://vtm.be/manneke-paul/muziek-zonder-muziekinstrumenten 

 

Need more info? vokal@battleart.be

 Inschrijven

Indien u interesse heeft om deze artiest/band/workshop te boeken, gelieve ons iets te laten weten via het contactformulier. Of neem rechtstreeks contact op: Jonas Van Tornhout, info@battleart.be, +32 484 84 16 38.

NAAM
TEL
EMAIL
DATUM BOEKING
OPMERKING
<<